INFORMACIJE IN VPIS

LJUBLJANA: Beginner / Novice

KRANJ: Intermediate / Advanced - DELAVNICE

Jurka Blažko (Maestra Country Dance II.)                                                         

M: 00386 (0) 41 874 722                                                                   

E: jurka.blazko@gmail.com  

 

MARIBOR: Beginner/ Intermediate

Sabina Draganič

M: 00386 (0) 31 320 450

E: sabina.draganic@gmail.com

Country Arizona Maribor in Ljubljana

Country Line Dance - Začetni tečaj v Ljubljani

ZAČETNI TEČAJ COUNTRY LINE DANCE I. in II. (Level: Beginner / Novice)

ZAČETNI TEČAJ I.:

*  je namenjen vsem tistim, ki uživajo v country glasbi in se prvič srečujejo s tovrstnim plesom. Plesno predznanje ni potrebno.

ZAČETNI TEČAJ II.:

* je namenjen vsem tistim, ki že imajo nekaj plesnega predznanja (lahko tudi iz drugih zvrsti plesa) ter uživajo v country glasbi.

KAJ SE BOMO NAUČILI?

V prvem delu plesne sezone se bomo naučili nekaj zelo enostavnih, začetnih koreografij (Level: BEGINNER). Osvojili bomo osnovne korake in plesne kombinacije ter se spoznali z osnovno terminologijo in pravili, ki jih narekuje Country Line Dance.

V drugem delu plesne sezone bomo znanje nadgradili z nekoliko zahtevnejšimi koreografijami, ki jih označujemo z zahtevnostno stopnjo NOVICE / LOW INTERMEDIATE.

Predvsem pa bomo maksimalno uživali v odličnem druženju in plesu!

NADALJEVALNI TEČAJ COUNTRY LINE DANCE I. in II. (Level: Intermediate/Advanced)

NADALJEVALNI TEČAJ I. :

* je namenjen vsem tistim, ki so že osvojili osnove Country plesa v vrsti (od plesnih korakov / kombinacij, do osnovne terminologije ter pravil CLD) ali imajo dobro plesno predznanje iz drugih zvrsti plesa.

Na tej stopnji bomo nadgradili znanje začetnega tečaja II. z zahtevnejšimi koreografijami (Level: Intermediate). Osvojili bomo nove, zahtevnejše plesne korake / plesne kombinacije ter razširili znanje plesne terminologije.

NADALJEVALNI TEČAJ II.:

* je namenjen plesalcem Country Line Dance, ki so uspešno opravili NADALJEVALNI TEČAJ I. (poznavanje zahtevnejših plesnih korakov / plesnih kombinacij, dobro poznavanja plesne terminologije, zapisa plesnih korakov (Step Sheet) in pravil Country plesa v vrsti).

Če želite svoje plesno znanje nadgraditi z zahtevnejšimi koreografijami (Level: Intermediate, High Intermediate, Advanced), ste pripravljeni na javno nastopanje, želite sodelovati s tujimi skupinami, obiskovati domače in tuje county dogodke / festivale ... ste pripravljeni vložiti več energije v vaš plesni trening ... je NADALJEVALNI TEČAJ II. vaša prava odločitev.

NAŠ MOTO:

Vse je mogoče, če združimo country ples, country glasbo, z veliko mero pozitivne energije, dobro družbo in veliko zabave.